Over Tuinstukjes

Tuinstukjes is mijn persoonlijke website. Je vind hier o.a. mijn blog, op de Home pagina. Een paar keer per week post ik een foto (zelfgemaakt) en schrijf er een stukje bij. De keuze van onderwerp hangt af van wat ik op dat moment in de tuin tegenkom en ontdek. Het gaat er nooit zoals verwacht en de tuin is elke dag weer anders. Laat je verrassen als abonnee en krijg regelmatig blogposts in de vorm van een nieuwsbrief op zaterdag.

Op de Zoekpagina kun je alle blogposts terugvinden via trefwoord of gerangschikt op categorie, bijvoorbeeld dieren in de tuin, moestuin, vaste planten, etc. Je kunt ook per maand zoeken (Archief). Misschien leuk om nog eens terug te lezen en te bekijken.

Benieuwd wie er achter Tuinstukjes zit? Ga dan naar de Over mij pagina. Je leest er wie ik ben en waarom ik Tuinstukjes ben gestart. Tipje van de sluier.

Ik ben niet alleen 'tuingek' maar ook gek op fotograferen! In de Galerij verzamel ik mijn mooiste foto's aan de hand van thema's zoals de seizoenen, groen, bij het water. Inspiratie haal ik vooral uit de tuin en de natuur, zowel in Nederland als het buitenland. 

Mocht je nog specifieke vragen hebben of willen reageren, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via het opmerkingen kadertje onderaan elke blogpost (Lees meer of reageer) of via de Contact pagina. Het kan ook via de Facebookpagina van Tuinstukjes. Ik vind het erg leuk als je een reactie plaatst en laat horen wat je van Tuinstukjes vindt en zal proberen eventuele vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Misschien kan ik nog wel het een en ander van jou leren? 

Geniet van al het moois in Tuinstukjes, dat doe ik ook! Veel plezier.