Mijn grootste tuinblunder...

Onze pas aangelegde moestuin lijkt een kerkhof. Kijk zelf maar: de groentebedden zien eruit als graven. Toen ik de bedden maakte, samen met mijn lief, leek het mij handig de betonnen banden die er lagen te hergebruiken. De bedden moesten goed toegankelijk worden en niet te breed, dus we maakten ze één band breed en twee lang en legden ze dwars op het tuinpad. Ik zag pas toen we aan het tweede groentebed begonnen dat ze verdacht veel op een graf leken... Oeps! Hier bovenop komt nog het feit, dat ons 'huisje' achterin de tuin, vlakbij de moestuin, een voormalig koetshuis is. Niet zomaar een koetshuis maar een lijkkoetshuis. Hier stalde men de lijkkoets van het dorp (We hoorden dit trouwens pas nadat we het huis al gekocht hadden).

Volgend jaar gaat de moestuin weer op de schop; de 'graven' van het groentekerkhof worden (op)geruimd en hiervoor in de plaats komen bedden met andere afmetingen. En het (lijk)koetshuis veranderen we in een gezellig gastenverblijf met douche, wc en keukentje.

Benieuwd naar meer blunders? Ik heb er nog wel een paar voor je...