TUINSeizoen's Groene blogger

Leuk nieuws: ik sta met tuinstukjes in het blad TUINSeizoen! Als 'Groene blogger' van het maartnummer, met mijn eigen foto's en 'n interview.

Het kwam zo: vorig jaar kreeg ik van Yke, 'n goede vriendin, een paar exemplaren van 'n tuintijdschrift dat ik nog niet kende: TUINSeizoen. Ze had de bladen van de leestafel van de camping meegenomen, omdat ze weet hoe gek ik op tuinieren ben. Ik ontdekte in het blad het 'Groene Blogger' onderdeel, waar ze mensen die 'n tuinblog hebben interviewen over hun blog. Op de pagina ernaast staan hun eigen foto's. 'Goh, dat doe ik óók', dacht ik toen ik het zag. Enthousiast geworden, stuurde ik direct een e-mail naar de redactie. Vervolgens hoorde ik maandenlang niets. Nou ja, dan maar niet! Dacht ik. Ze hebben het vast heel erg druk of ze vinden mijn blog niks voor in hun blad.

Ik dacht er niet meer aan. Tot ik op een dag, totaal onverwacht, toch een e-mailbericht van de TUINSeizoen redactie kreeg. 'Daar is alsnog de officiële afwijzing', schoot het door mijn hoofd, 'een beleefd dank-je-wel-tot-onze-spijt...wij-wensen-je-veel-succes-met-je-blog'. Tot mijn grote verbazing las ik echter dat ze mijn foto's prachtig vonden en mij graag wilden interviewen als Groene blogger. Wat leuk! Ik bouwde toen, versneld - met hulp - een website voor m'n tuinblog omdat m'n blog tot dusver onderdeel van m'n collectie Pinterest borden was. Een paar weken later ging tuinstukjes.nl 'de lucht in'.

Kort daarna leverde ik vroege voorjaarsfoto's aan (maart) en in december 2017 volgde het interview. En nu is het dan zover, ik ben TUINSeizoen's Groene blogger van maart 2018 en ben apetrots.