Twee nieuwe groentebedden

Ze zijn af, althans de eerste twee verhoogde groentebedden. Zaterdag jl., toen het zo ijskoud was, maakte P., mijn man, het eerste groentebed. Dat ging nog best snel! Gelukkig maar...want er stond een gure wind en het vroor. Brr. Ik was nog even bang dat hij de paaltjes niet de grond in zou krijgen omdat de vorst erin zat, maar alleen de eerste centimeters bleken bevroren. Alles ging volgens plan.

Bed nummer twee volgde op zondag. Dit maal onder het genot van een stralend winterzonnetje; de muts ging al gauw af.

We haalden tussen de bedrijven door het kleine appelboompje weg (het staat nog op foto nr. 4). Jammer, ja, maar het was ziek, stond in de weg voor het maken van het vak en hield ook teveel zon weg in de moestuin.

Zo. En nu mag het gauw voorjaar worden.