Vakantie tuinstukjes

Vandaag gaan we op vakantie (27 mei t/m 17 juni). Gelukkig wordt er goed voor huis en (moes)tuin gezorgd.

In plaats van dagelijks zal ik bij wijze van uitzondering een paar keer per week bloggen, vanuit Noord-Engeland, Schotland (o.a. Isle of Skye) en Wales (Angelsey). Over bloemen, planten en tuinen. Wie weet lukt het me wel om een foto te maken van de zeearenden of de zeeotters op Skye?! Dat is weer eens wat anders dan een foto van een huismus of een lieveheersbeestje. Zeearenden kun je tegenwoordig ook in Nederland spotten, bijvoorbeeld in de Oostvaardersplassen, Lauwersmeer, De Biesbosch en andere gebieden. Een bijzondere ervaring.

Ik ben erg benieuwd wat voor moois we er tegenkomen en laat je ervan meegenieten met 'Tuinstukjes overzee'. Vanaf 18 juni a.s. blog ik weer dagelijks over mijn eigen, Drentse tuin. Hoe hoog zal het onkruid wel niet staan?

(De foto nam ik eind april: de tulpen, seringen en camelia bloeien, de schoonvrucht is nog kaal en het terras is bezaaid met bloesemblaadjes.)