Tuinstukjes één jaar!

Tuinstukjes bestaat vandaag, 1 augustus precies één jaar. Ik geniet nog steeds met volle teugen van het bloggen en ik hoop dat jij dat ook nog doet en inspiratie of ideeën haalt uit mijn tuinstukjes?! Dat zou voor mij de kers op de taart zijn.

Terugkijkend op het jaar zijn er een aantal dingen die best goed gaan en er was zelfs een hoogtepunt: ik stond met tuinstukjes in het tijdschrift TuinSeizoen en was de Groene blogger van maart 2018 (zie https://www.tuinstukjes.nl/single-post/2018/02/21/TUINSeizoens-Groene-blogger). Maar er zijn ook zaken die anders, béter kunnen - en moeten. Bijvoorbeeld de noodzaak om in te loggen op Facebook om te kunnen reageren op een blogpost. Dat moet niet hoeven. Dit is, helaas, slechts mogelijk met een ander hostingplatform. Later in het jaar gaat P. mij helpen de website te 'migreren' naar een ander platform, zodat inloggen niet meer hoeft om een reactie te kunnen plaatsen. Ik zou graag meer van jullie horen in de toekomst en hoop dat dat gaat lukken als de drempel lager is!?!

Maar eerst dit: vanaf vandaag, 1 augustus 2018, ga ik minder bloggen. Niet meer dagelijks maar zo'n 2-3x per week. Dit, om te voorkomendat ik in herhalingen ga vallen en ook om wat meer tijd over te houden om in de tuin te werken. Want tuinieren schiet er, als ik heel eerlijk ben, veel te vaak bij in en dat is niet de bedoeling.