P.

P., deze post gaat over jou! Tuinstukjes bestaat al weer één jaar, maar zonder P., mijn man, mijn maatje, mijn eigen 'Monty', had ik nooit een website gehad. P. hielp met opzetten van de website en met morele steun en staat altijd voor me klaar. Hij doet tuinklussen waar ik geen kaas van gegeten heb of niets moet hebben: palen slaan, 'n hek zetten, verzakt terras repareren, onkruid uit de tegelvoegen verwijderen, compost halen, vijverbak ingraven, verhoogde moestuinbakken maken. Als een heuse tuinman maait hij ook vaak het gras, oogst de groenten en houdt het reilen en zeilen in de de tuin in de gaten. En het leuke is, hij vindt het soms nog bijna leuk ook want het is fijn om buiten bezig te zijn, lekker in de frisse lucht. Al zal wieden nooit zijn 'ding' worden.

Veel doen we samen en ik hoop dat nog vele decennia lang met jou doen, P,. Dus vanuit het diepst van mijn groene tuinhart: een groot dank je! En ik wens je tot slot nog heel veel succes met het migreren van de website naar een ander hostplatform, later in het jaar. Maak de borst maar nat... Maar, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Want software is wel echt jouw ding. Geniet van de collage hieronder. Weet je 't nog?!